Billetsystem til zoo, dyrskuer, arrangementer mv.

Billetsystem til zoo, dyrskuer, arrangementer mv.
I denne artikel kigger vi på et godt billetsystem til små og store dyrskuer, Zoo, arrangementer og andre stedet med behov for at sælge billetter

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT

I denne artikel kigger vi på billetsystemer når der skal holdes f.eks. dyrskuer eller andre arrangementer med dyr. Det kunne også være interessant til f.eks. en zoo, et sommerland med dyr, dyreparker eller andre steder hvor der skal sælges og valideres billetter.

 

Hvad er vigtigt når der vælges billetsystem?

Når man skal vælge et billetsystem så er der mange ting der spiller ind.

Selvfølgelig skal man have et system der skal kunne alt det man har behov for, men mange systemer har rigtig mange funktioner i dag, så denne artikel vil ikke være så funktionstung.

Vi vil i stedet se på nogle af de andre ting der er vigtige, når man skal vælge billetsystem

 

Salg fra egen webside eller hos andre?

Man skal gøre op med sig selv om man selv ønsker at sælge billetter og andre produkter gennem egen webside, eller om man ønsker at sælge det gennem en udbyder som f.eks. Ticketmaster

 

Ved at have salget selv får man følgende fordele
- Man behøver ikke betale en procentdel ved salg

- Man kan nemmere integrerer købsprocessen i ens webside (færre klik for kunden)

- Man har bedre mulighed for mersalg

- Validering af billetter er nemmere og man har data

- Samt mange flere ting

Vi anbefaler derfor et system hvor man kan have både CMS, webshop, billetsystem og sæsonkort/årskort system som egen webside. Eller alternativt kan man have webshoppen for sig selv hvis man har en webside man vil beholde.
Det er ofte i dag billigere fordi mange systemet er SaaS systemer (Software as a Service) og dermed sælges til mange kunder
 

Support på billetsystem

Man skal finde et system hvor der er god support. Ofte får man fat i dårlige supportcentre eller inkompetent personale ved f.eks. udenlandske systemer, og er der udfordringer kan det tage lang tid for dem at løse det.

Vores anbefaling er at finde nogle der har god kompetent support, og hvor der er mulighed for support uden for normale åbningstider, hvis I har åbent der.

 

Simpel validering af stregkoder og online system

Vælg et system hvor der kan valideres/scannes fra en smartphone hvis du har behov for at lave noget, hvor der ikke lige kan være kasseapperater eller computere.

Det er derfor en god ide hvis det er et online billetsystem, da man ofte reelt set så kun behøver en smartphone og internet.

Sørg dog samtidige for at der kan scannes på andre måder f.eks. via computer og scanner eller POS (kassesystem), så den mulighed også er der

 

Årskort / sæsonkort

Hvis I har brug for årskort eller sæsonkort enten til at starte med, eller måske tænker det kunne komme på sigt, så kan det være en fordel at vælge et system hvor den mulighed allerede er.

Overvej om I vil have fysiske eller elektroniske kort - eller måske begge dele.

 

Mersalg

En anden ting man skal sikre er at der er mulighed for mersalg når man sælger billetter.

Kan man f.eks. sælger pakker sammen med billetten, eller sælge andre ting supplerende til billetten

 

Hvilket billetsystem skal man vælge?

Vi vil anbefale at man tager et kig på Flex4B systemet

De levere et system der indeholder både CMS, webshop, billetsystem og sæsonkort/årskort system
Det gør man kan lave en lækker side med fuld integreret salg, og de tilbyder også webdesign og hosting.

Der er god kompetent support (også aften og weekend), og det er online og danskudviklet (men understøtter flere sprog).

Man kan validerer stregkoder fra smartphone med internetforbindelse, og der er også mulighed for f.eks. computer med scanner og fra POS (kassesystemer)

Der er mange mersalgsmuligheder, mulighed for fysiske og elektroniske sæsonkort, og der er endda automation af mange ting.


Sidst så er det et SaaS (Software as a Service) system, så det bliver automatisk opdateret og holdt ved lige på alle fronter.

Det egner sig dog bedst til noget der kører fast som f.eks. Zoo eller dyrskuer der kommer årligt eller lign. og mindre godt hvis det er et engangsarrangement. Her kan Ticketmaster måske være bedre.
Det er i brug mange steder, og f.eks. bliver det benyttet af Sommerland Sjælland

Men jeg vil anbefale at kontakte Flex4Business som står bag Flex4B systemet og høre hvad de kan leverer, og du kan også få et gratis og uforpligtende møde eller tilbud på billetsystem.

 

Lignende Artikler
Skandinavisk Dyrepark

Skandinavisk Dyrepark

Når man tænker på dyreparker og zoologiske haver, er der mange som tænker på farverige fugle og farlige rovdyr fra afrikas savanne, men hvad har vi egentlig af specielle dyr her i Skandinavien?
Den Blå Planet

Den Blå Planet

Hvis du er rigtig interesseret i havets rigdomme, så skal du tage et smut til Amager og besøge Den Blå Planet. Stedet er 12.000 m2, og har 450 arter at svømme rundt i basinerne.
Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg Safaripark

Hvis du vil opleve vilde dyr fra hele verden, så er Knuthenborg Safaripark Nordeuropas største af slagsen. Fra din bil vil du risikerer at skulle holde tilbage for strudser, zebraer og elefanter.
Dyrepoliti i Danmark

Dyrepoliti i Danmark

I Danmark findes der desværre ikke noget dyrepoliti. Det betyder at mange dyreværnssager forbliver uopklaret, da politiet ikke har ressourcer til at tage sig af dem.
Roskilde dyrskue

Roskilde dyrskue

Roskilde dyrskue som afholdes en gang årligt ved Roskilde på Sjælland, er Danmark største dyrskue, og fylder omkring 35 hektar - svarende til ca 70 fodboldbaner.
Regnskoven og truede dyr i regnskoven

Regnskoven og truede dyr i regnskoven

I de tropiske skove lever mere end 1 million forskellige dyr - hvilket svarer til over halvdelen af hele verdens dyrearter.
Krybdyr

Krybdyr

Mange mennesker holder krybdyr hjemme. Krybdyr spænder over rigtig mange arter og racer. De forskellige arter kræver forskellig pleje og man skal sætte sig ind i mange ting hvis man er nybegynder med disse dyr.

Ørkenrotter

Ørkenrotter

Ørkenrotten hører til gnaverfamilien. De er ikke særlig krævende at have som kæledyr, kræver næsten kun vand, hø, lidt til at gemme sig og lege i, samt noget den kan knave i, f.eks. en gnavesten.

"Fedthalemus" / Fedthale ørkenrotte

Er man meget dyreinteresseret har man nok hørt om fedthalemusen, eller fedthale ørkenrotte som de egentlig hedder. Navnet fedthalemus den har fået i forretningerne fordi at rotter er "skadedyr" og det vil man jo ikke forbinde dem med

Dyrenettet

Dyrenettet

Hjemmesiden dyrenettet som ligger på adressen www.dyrenette.dk, bliver dagligt besøgt af mange dyreelskere. Her kan man alt lige fra, efterlyse og fremlyse kæledyr, sælge, købe, annoncere mv. , der er også et stort dyreforum man kan skrive indlæg i. Man kan nemt blive medlem og det er ganske gratis.

Dyrlægevagten

Dyrlægevagten

Hvis ens kæledyr en gang imellem kommer til skade, hvad enten det er hund, kat eller fugl, er det godt at kende nummeret til dyrlægevagten. Mange større byer har en dyrlægevagt man kan ringe til når der sker noget kritisk.

Pas på dyrene nytårsaften

Pas på dyrene nytårsaften

Mange dyr er bange og nervøse til nytår. Det er der intet at sige til, der er en masse larm og høje lyde som dyret ikke forstår hvor kommer fra. Pas på dyrene nytårsaften er et råd fra mange dyreværnsforeninger. Man skal som dyreejer derfor være særlig opmærksom på sit kæledyrs behov sådan en aften.

Barnets første kæledyr

Barnets første kæledyr

Børn og kæledyr er en rigtig god kombination. Barnet lærer at tage ansvar for et levende væsen og opbygger derved selvtillid og forståelse for andre. Barnets første kæledyr skal dog nøje udvælges efter hvor meget barnet ønsker at deltage i dette ansvar.

Chinchilla

Chinchilla

Chinchillaen er blevet et kendt kæledyr i Danmark. Chinchillaen kommer oprindeligt fra Sydamerika, hvor den lever i Andesbjergene. Dens oprindelige navn er Chinchilla lanigera, hvilket på dansk betyder langhalet. Chinchillaen er en gnaver der ynder at leve i flok. Derfor er det en god ide hvis man tænker på at anskaffe sig en chinchilla, at have to. Således kan de have glæde af hinandens selskab.

Dyremad

Dyremad

Man kan købe dyremad mange steder, det vigtigste er at foderet er frisk og opbevares korrekt, så foderet kan leve op forventningerne og beskrivelsen på pakken.
Dyremishandling

Dyremishandling

Hvad stiler man op hvis man har kendskab til dyremishandling? Inden man henvender sig bør man sikre sig at man har tilstrækkelig viden om dyret, så man ikke anmelder nogen for dyremishandling uden grund.
Dyrskue

Dyrskue

Det er spændende og lærerigt at tage på dyrskue. Nogle er meget store og andre er knap så store, men uanset størrelse, så er de næsten altid et besøg værd, hvis man interesserer sig for dyr.
Dyrehandlere

Dyrehandlere

Der er mange dyrehandlere fordelt over hele landet. Nogle af dem er organiseret i store kæder, imens andre er private. Der er også nogle, der kun forhandler en speciel slags dyr. Ved de fleste er det muligt at købe dyreartikler.
Dyrehandler

Dyrehandler

At købe dyr er en tillidssag, så derfor er det vigtigt at finde en god dyrehandler, når man skal købe dyr. Men hvad skal man se efter og hvordan kan man vide at den dyrehandel man har udset sig er god nok? Det kan man se mere om i denne artikel
Dyreartikler

Dyreartikler

Det er spændende at have et dyr, både for voksne og børn. Inden man tager hen i dyrehandlen og køber en masse dyreartikler, så er det vigtigt at man ved noget om det dyr man vil anskaffe.
Kæledyr

Kæledyr

Mange mennesker har et eller flere kæledyr. Især børn vil gerne have et sødt og blødt dyr, som gerne vil kæles og nusses. Mange dyr er velegnede til dette, f.eks: Kaniner, marsvin, hunde og katte
Husdyr

Husdyr

Her er ikke tale om store produktionsbedrifter, men husdyr til husbehov, med udgangspunkt i den gammelsdags bondegård. Der er omtale af: Heste, køer, grise, får, geder, gæs, ænder, høns og duer.
Dyreinternater

Dyreinternater

Der er mange dyreinternater i Danmark fordelt over hele landet. Nogle af dem hører til "under" Dyrenes Beskyttelse, men det er ikke alle. Nogle af dem har specialiseret sig indenfor katte eller hunde.
Dyrehandel

Dyrehandel

I en dyrehandel kan man få mange forskellige dyr. Desuden er der mulighed for at købe diverse tilbehør til dyr. Herudover kan man få vejledning i hvordan dyrene skal passes
Dyreforsøg

Dyreforsøg

Hvor meget bruges dyreforsøg? Bruges der flere dyr til dyreforsøg end tidligere? Hvad med lovgivningen på området, hjælper den overhovedet dyrene? Det får du svar på her
Dyrlægen

Dyrlægen

Når man har dyr har man som regel kontakt med en dyrlæge mindst en gang i løbet af et år. De fleste dyr skal vaccineres årligt, men de kan jo også blive syge, og så er der kun en vej: Til dyrlægen!
Dyrelæger

Dyrelæger

På Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole på Frederiksberg i København uddannes blandt andet dyrelæger. Uddannelsen er normeret til 5½ år og hører til blandt de længere videregående uddannelser. Mange bruger dog længere tid end de 5½ år.
Dyrelæge

Dyrelæge

En dyrelæge arbejder ikke kun med hunde, katte og andre smådyr. Dyrelæger på landet arbejder også med landbrugsdyr og nogle dyrelæger arbejder med eksotiske dyr.
Dyrenes beskyttelse

Dyrenes beskyttelse

Danmarks største og ældste dyreværnsorgnisation hedder Dyrenes Beskyttelse. Foreningen udgiver bladene "Dyrevennen" og "Vild med Dyr". På deres hjemmeside har de blandt andet specielle sider for børn.
Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "heste-og-andre-dyr.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor heste, hunde, katte, fugle, fisk og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
heste-og-andre-dyr.dk