Fuglestemmer

Fuglestemmer
Ofte kan man ikke se fuglene, men blot høre dem og så er det rart kunne genkende forskellige fuglestemmer fra hinanden. Om ikke andet, så på de mest almindelige fuglearter herhjemme.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT

Fuglestemmer
Når man sidder udenfor en sommeraften og nyder at det danske vejr af og til viser sig fra den gode side, kan man ofte høre fuglesang. Tit sidder der en solsort og synger eller en lærke hænger højt oppe under himlen og synger. Men hvordan kan man lære at skelne de forskellige fuglestemmer fra hinanden?
Hvis man for alvor vil lære de forskellige fugle fra hinanden, så er det en fordel at starte tidligt på året. For på det tidspunkt er der ikke blade på træerne og man har større chance for at se hvilken fugl, der synger. Desuden er der ikke så mange fugle der synger endnu, så de er lettere at skelne fra hinanden. På nogle hjemmesider kan man høre optagelser af fugle der synger og på den måde lære at kende dem fra hinandem.

Syngetider for forskellige fugle

Solsort
Fra de første milde dage, nogle gange allerede i marts og til ind i juli.

Nattergal
Fra anden halvdel af april til hen mod slutningen af juni. Synger særligt om morgenen og om aftenen -nogle gange hele natten.

Musvit
På solrige dage om foråretog forsommeret til ind i juni.

Stær
De synger hyppigst fra marts til juni. En del synger stadig nogle uger i september.

Kontakt
Tak fordi du besøger "heste-og-andre-dyr.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor heste, hunde, katte, fugle, fisk og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
heste-og-andre-dyr.dk