Heste og kræmmermarked

Heste og kræmmermarked

Rundt om i Danmark bliver der holdt mange heste og kræmmermarkeder i løbet af året. Markederne forløber næsten altid fra sommer til efterår, da dyrene skal kunne stå ude uden at fryse.Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT

På et heste og kræmmermarked kan der sagtens være mange hesteracer repræsenteret. Man kan ofte være med til at lave små opvisninger med ens heste eller pony og derved måske få en lille præmie. Hvis man leder efter ny hest man på heste og kræmmermarkedet skabe nogle kontakter og måske få en aftale i hus.

Inde på nettet findes der noget der hedder Markedskalenderen. Denne side er lavet således at man kan holde sig opdateret med de kommende heste og kræmmermarkeder rundt omkring i Danmark. Adressen er www.markedskalenderen.dk. Siden indeholder også andre markeder f.eks. loppemarkeder.

Der er også ofte ringridning som er en hovedbegivenhed ved heste og kræmmermarkederne. Man skal tilmelde sig i god tid da der altid er mange deltagere til dette arrangement.

Steminingen på et heste og kræmmermarked er altid i top og der er udover heste også boder med alt muligt med himmel og jord. Der vil også være opstillet store telte med mad og drikkelse så hygge er her nok af. Prøv derfor et af årets mange heste og kræmmermarkeder.

Lignende Artikler
Hesteforsikring

Hesteforsikring

H vis man er hesteejer er det næsten et must med en hesteforsikring. Næsten alle forsikringsselskaber i Danmark tilbyder hesteforsikringer i mere eller mindre omfang.

Hestehvisker

Hestehvisker

At være hestehvisker er en måde at forstå sin hest på. Man kommunikerer med hesten på en helt ny og anderledes måde end man er vant til og går ind på hestens præmisser.

Man

Man

Hestens man er de lange hår, der sidder fra hoved til ryg. Man læser ofte at hesten manke blafrer i vinden, men her er det altså manen, der er tale om. Manken er en del af hestens skelet.
Hesteudstyr

Hesteudstyr

Hvis man har fået lov til at få en hest, eller man endelig har fået råd til at købe en, så skal man også have en del hesteudstyr. Desuden skal man naturligvis have hesten opstaldet.
Hestepension

Hestepension

Hvis man ikke har mulighed for at opstalde sin heste hjemme hos sig selv, så kan man vælge at opstalde den på en hestepension. Man kan også opstalde den på grund af pensionens gode ridefaciliteter.
Hestemishandling

Hestemishandling

Hvad gør man hvis man har mistanke om hestemishandling? Læs mere i artiklen herunder og hvad man kan gøre hvis man har mistanke om at nogle heste bliver misligeholdt.
Hestefoder

Hestefoder

Hvis man selv står for at købe foder til sin hest, er det vigtigt at man ved noget om hestefoder. Man kan få meget forskelligt foder til heste, så det kan være svært at vide hvad man skal købe.
Heste

Heste

Rigtig mange mennesker beskæftiger sig til dagligt med heste på mange forskellige måder. I denne artikel gennemgås nogle af de vigtigste områder, samt hestens historie.
Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "heste-og-andre-dyr.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor heste, hunde, katte, fugle, fisk og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
heste-og-andre-dyr.dk