Hestebilleder

Hestebilleder
Mange piger elsker heste og samler på hestebilleder. Hvad er det der gør et hestebillede godt? Skal der bare være en del af en hest på eller er der andre kriterier? Det ser vi nærmere på i denne artikel.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT

Hestebilleder
Nogle piger samler ligefrem på hestebilleder og de er ofte ret ukritiske overfor selve indholdet på billedet, bare der er en hest, eller noget af den! Det betyder at man ret ofte ser dårligt beskærede billeder i nogle af hestebladene for børn. Hvis man så kigger i de blade, der henvender sig til voksne, så er billderne som regel bedre. Her er der tænkt over hvad det er billedet skal vise, hvadenten det så er en avlshingst eller en god springhest.
Det lader dog til at pigerne er glade for de billeder, de finder i deres blade. Måske er ønsket om at ride og passe en hest, så stort at det er nok at der er et par store brune hesteøjne. Så betyder det ikke så meget at halvdelen af øret mangler.

Et godt hestebillede
På et hestebillede, der er godt, er der tænkt over kompositionen i billedet. Hvad er det præcist fotografen vil med dette billede. Hvis man vil tage et billede af en avlshingst kan man få den stillet op, så den præsenterer sig godt. På den måde har hoppeejerne en god mulighed for at se hingstens eksteriør. Vil man lave et stemningsbillede af hingsten, f.eks som illustration til en sommerhistorie om en hest, så vil man tage billeder af den i naturen. Blomster i baggrunden kan give en lidt romantisk stemning, og en hest der står og spejder ud over horistonten kan give indtryk af at hesten er ensom. Man sørger altså for at billederne passer til historien.
Ved portætbilleder, hvor det kun er hovedet, der er med er det en god ide at tage det lidt skråt fra, så tager hesten sig bedre ud.

Så fat kameraet og tag nogle gode hestebilleder!

Lignende Artikler
Hestegalleri

Hestegalleri

Vi synes selv at vi har verdens sødeste, dejligste bedste hest, og derfor har vi tonsvis af billeder af den. I et hestegalleri kan du vise alle dine billeder frem til venner og alle andre interesserede.
Hesteforum

Hesteforum

På hesteforum kan man læse en masse ting om heste og ridning. Der er mulighed for at tilmelde sig som medlem, og derved få adgang til debatter, nyheder, chat og markedspladsen. Men der er også mange ting for ikke-medlemmer.
Hesteinfo

Hesteinfo

På hesteinfo kan man finde mange informationer om (næsten) alt vedrørende heste. Her omtales nogle af de vigtigst områder man finder på siden. Siden er lavet således at man man kan melde sig som skribent.
Hestedatabasen

Hestedatabasen

I hestedatabasen som administreres af Landscentret, Heste i Skejby ved Århus kan man finde alle oplysninger vedrørende registrerede heste i Danmark. Der er dog nogle enkelte racer, der ikke registreres her, men langt de fleste gør.
Heste billeder

Heste billeder

Vil du gerne finde billeder af heste på internettet? Eller er du mon interesseret i at få lagt nogle af dine egne billeder op? Så søg på "heste billeder", for de links der indeholder begge ord vil blive prioriteret højest.
Heste nettet

Heste nettet

På heste nettet er der noget for både avlere, ryttere og dem, som har et par ponyer til at gå i baghaven. Man kan finde mange nyttige oplysninger og deltage aktivt i debatterne
Heste-nettet

Heste-nettet

Er du interesseret i heste, så kan du finde rigtig mange oplysninger på heste-nettet. Der er noget både for rytteren, avleren og dem med heste som hobby.
Hestenettet

Hestenettet

Webstedet for alle hesteinteresserede: Hestenettet er for alle, både den professionelle avler og hobbyrytteren. I denne artikel gennemgås nogle af de vigtigste områder.
Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "heste-og-andre-dyr.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor heste, hunde, katte, fugle, fisk og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
heste-og-andre-dyr.dk