Hestedatabasen

Hestedatabasen
I hestedatabasen som administreres af Landscentret, Heste i Skejby ved Århus kan man finde alle oplysninger vedrørende registrerede heste i Danmark. Der er dog nogle enkelte racer, der ikke registreres her, men langt de fleste gør.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT

Hestedatabasen
I hestedatabasen, som administreres af Landscentret, Heste kan man finde en masse oplysninger om registrede heste. Man kan henvende sig direkte til kontoret, men man skal dog være opmærksom på at de ikke må give personoplysninger ud. Det betyder at man ikke kan ringe og få adresse og telefonnummer på en ny ejer af en hest, man engang har kendt. Det er dog muligt at man kan få oplyst navnet på den nye ejer, hvis ellers vedkommende har sørget for at få ejerskiftet hestn. Inden man henvender sig skal man have hestens registreringsnummer. Man kan altså ikke få oplysninger om heste, der ikke er registrede i et avlsforbund

Hvad er der registreret?
I databasen registrerer man hesten allerede som føl. Føllet skal besigtiges og evt. mærkes og oplysnigerne herfra registreres i databasen. Det er f.eks oplysninger om hestens forældre, den farve og eventuelle aftegn. Hvis hesten er til kåringer registreres resultatet af disse og bliver hesten aktiv i avlen registrerer man også bedækninger for både hopper og hingste. Desuden registreres stævneresultater.

Adgang til databasen
Det er muligt at få adgang til databasen på Internettet via HesteData. Der er tre forskellige abonnementer: Almindeligt, udvidet og specialabonnement. Det koster penge at få adgang og man skal henvende sig til Landscentret, Heste for at få adgang!

Lignende Artikler
Hestegalleri

Hestegalleri

Vi synes selv at vi har verdens sødeste, dejligste bedste hest, og derfor har vi tonsvis af billeder af den. I et hestegalleri kan du vise alle dine billeder frem til venner og alle andre interesserede.
Hesteforum

Hesteforum

På hesteforum kan man læse en masse ting om heste og ridning. Der er mulighed for at tilmelde sig som medlem, og derved få adgang til debatter, nyheder, chat og markedspladsen. Men der er også mange ting for ikke-medlemmer.
Hesteinfo

Hesteinfo

På hesteinfo kan man finde mange informationer om (næsten) alt vedrørende heste. Her omtales nogle af de vigtigst områder man finder på siden. Siden er lavet således at man man kan melde sig som skribent.
Hestebilleder

Hestebilleder

Mange piger elsker heste og samler på hestebilleder. Hvad er det der gør et hestebillede godt? Skal der bare være en del af en hest på eller er der andre kriterier? Det ser vi nærmere på i denne artikel.
Heste billeder

Heste billeder

Vil du gerne finde billeder af heste på internettet? Eller er du mon interesseret i at få lagt nogle af dine egne billeder op? Så søg på "heste billeder", for de links der indeholder begge ord vil blive prioriteret højest.
Heste nettet

Heste nettet

På heste nettet er der noget for både avlere, ryttere og dem, som har et par ponyer til at gå i baghaven. Man kan finde mange nyttige oplysninger og deltage aktivt i debatterne
Heste-nettet

Heste-nettet

Er du interesseret i heste, så kan du finde rigtig mange oplysninger på heste-nettet. Der er noget både for rytteren, avleren og dem med heste som hobby.
Hestenettet

Hestenettet

Webstedet for alle hesteinteresserede: Hestenettet er for alle, både den professionelle avler og hobbyrytteren. I denne artikel gennemgås nogle af de vigtigste områder.
Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "heste-og-andre-dyr.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor heste, hunde, katte, fugle, fisk og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
heste-og-andre-dyr.dk