Hestepension

Hestepension
Hvis man ikke har mulighed for at opstalde sin heste hjemme hos sig selv, så kan man vælge at opstalde den på en hestepension. Man kan også opstalde den på grund af pensionens gode ridefaciliteter.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT

Hestepension
Der findes rigtig mange steder, hvor man kan opstalde sin hest. En af mulighederne er at vælge en hestepension. Der er flere fordele ved at opstalde hesten på en pension, men selvfølgelig også nogle ulemper.

Fordele
Som regel er der gode ridefaciliteter på stedet. Det vil sige at man har mulighed for at ride på ridebane og eventuelt i ridehus. Ofte er der også en del springmateriel, som man kan benytte. De fleste steder er der organiseret en form for undervisning, som man kan have stor glæde af. Nogle steder bliver hesten fodret og sågar lukket på fold, så man rent faktisk ikke behøver at komme hver dag. dette kan være en fordel, hvis man har skiftende arbejdstider eller lignende.

Fordel men også ulempe
Det kan være godt at der er andre, der har heste opstaldet, fordi man så kan ride med andre og kan snakke heste-snak med ligesindede. Det kan dog også være irriterende hvis der er dårlig stemning på stedet.

Ulemper
Det koster en del penge at have hesten opstaldet på en pension. Man kan risikere at hesten bliver skadet som følge af at den går med mange andre heste. Især hvis der er stor udskiftning i staldene, så hestene ikke for oprettet et hierki.

Lignende Artikler
Hesteforsikring

Hesteforsikring

H vis man er hesteejer er det næsten et must med en hesteforsikring. Næsten alle forsikringsselskaber i Danmark tilbyder hesteforsikringer i mere eller mindre omfang.

Hestehvisker

Hestehvisker

At være hestehvisker er en måde at forstå sin hest på. Man kommunikerer med hesten på en helt ny og anderledes måde end man er vant til og går ind på hestens præmisser.

Heste og kræmmermarked

Heste og kræmmermarked

Rundt om i Danmark bliver der holdt mange heste og kræmmermarkeder i løbet af året. Markederne forløber næsten altid fra sommer til efterår, da dyrene skal kunne stå ude uden at fryse.

Man

Man

Hestens man er de lange hår, der sidder fra hoved til ryg. Man læser ofte at hesten manke blafrer i vinden, men her er det altså manen, der er tale om. Manken er en del af hestens skelet.
Hesteudstyr

Hesteudstyr

Hvis man har fået lov til at få en hest, eller man endelig har fået råd til at købe en, så skal man også have en del hesteudstyr. Desuden skal man naturligvis have hesten opstaldet.
Hestemishandling

Hestemishandling

Hvad gør man hvis man har mistanke om hestemishandling? Læs mere i artiklen herunder og hvad man kan gøre hvis man har mistanke om at nogle heste bliver misligeholdt.
Hestefoder

Hestefoder

Hvis man selv står for at købe foder til sin hest, er det vigtigt at man ved noget om hestefoder. Man kan få meget forskelligt foder til heste, så det kan være svært at vide hvad man skal købe.
Heste

Heste

Rigtig mange mennesker beskæftiger sig til dagligt med heste på mange forskellige måder. I denne artikel gennemgås nogle af de vigtigste områder, samt hestens historie.
Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "heste-og-andre-dyr.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor heste, hunde, katte, fugle, fisk og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
heste-og-andre-dyr.dk