Hestesalg

Hestesalg
En kontrakt er meget vigtig ved hestesalg. Både for købers og for sælgers skyld. På den måde kan begge parter sikre sig at forudsætningerne omkring salget er i orden.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT

Hestesalg
Det er vigtigt at man laver en kontrakt mellem køber og sælger, når man skal sælge eller købe en hest. Også selvom der er tale om en skovturshest eller en selskabspony. Alle de aftaler man laver vedrørende betaling og evt. transport af hesten skrives i kontrakten. Hvis hesten er registreret skal man også huske at indsende hestens papirer, så køber kommer til at stå som ejer af hesten på papirerne. Hestens papirer følger hesten i handler, så sælger skal give vaccinationskort, evt. hestepas eller stamtavle til køberen. Både sælgers og købers navn og adresse bør fremgå af kontrakten, således at begge parter har mulighed for at kontakte hinanden efter købet.

Heste med unoder og andre fejl
Hvis sælgeren har kendskab til at hesten har nogle unoder eller eksteriørmæssige fejl, har denne pligt til at oplyse det til sælger, da man ellers risikerer at handlen i værste fald skal gå tilbage. Dette kan ske hvis sælger evt. ved hjælp af en dyrlæges udsagn kan bevise at hesten havde fejlen, da den blev købt. Hestesalg er en tillidssag og som sælger bør man ikke forsøge at snyde køberen til at købe et dyr, som vedkommende ikke får glæde af, for det er altid hesten det går ud over i sidste ende!

Kontakt
Tak fordi du besøger "heste-og-andre-dyr.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor heste, hunde, katte, fugle, fisk og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
heste-og-andre-dyr.dk