Hesteudstyr

Hesteudstyr
Hvis man har fået lov til at få en hest, eller man endelig har fået råd til at købe en, så skal man også have en del hesteudstyr. Desuden skal man naturligvis have hesten opstaldet.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT

Hesteudstyr
Inden man anskaffer sig en hest, så er der en del hesteudstyr det er godt at have. Hvis man skal have hesten opstaldet hjemme er der flere ting, der skal være i orden. Under alle omstændigheder gælder det om at sætte sig godt ind i pasning af heste inden man køber sin egen.

Udstyr til soignering
Når man skal ride, skal man sørge for at hesten er striglet, og hovene renset. Derfor bør man som minimum have en hård og en blød kardæsk (striglebørste). Den hårde skal man være varsom med de steder huden er tynd, det samme gælder for gummistrigler og plasticstrigler. Desuden skal man have en hovrenser. Herudover kan man have en svamp til at tørre i hovedet og en kam til hale og man.

Rideudstyr
Til hesten skal man have et hovedtøj, hvor læderet er blød og smidigt, så det ikke gnaver hesten. Desuden skal man have en saddel, da det er uholdbart i længden at ride uden saddel. Især i trafikken. Rytteren skal have en ridehjelm og støvler med hæl. Det er en god ide at have ridebukser, hvis man rider meget.

Diverse
Naturligvis skal hesten have en grime og man skal også have et træktov. Det er en god ide at anskaffe en striglekasse til soigneringsredskaberne.

Lignende Artikler
Hesteforsikring

Hesteforsikring

H vis man er hesteejer er det næsten et must med en hesteforsikring. Næsten alle forsikringsselskaber i Danmark tilbyder hesteforsikringer i mere eller mindre omfang.

Hestehvisker

Hestehvisker

At være hestehvisker er en måde at forstå sin hest på. Man kommunikerer med hesten på en helt ny og anderledes måde end man er vant til og går ind på hestens præmisser.

Heste og kræmmermarked

Heste og kræmmermarked

Rundt om i Danmark bliver der holdt mange heste og kræmmermarkeder i løbet af året. Markederne forløber næsten altid fra sommer til efterår, da dyrene skal kunne stå ude uden at fryse.

Man

Man

Hestens man er de lange hår, der sidder fra hoved til ryg. Man læser ofte at hesten manke blafrer i vinden, men her er det altså manen, der er tale om. Manken er en del af hestens skelet.
Hestepension

Hestepension

Hvis man ikke har mulighed for at opstalde sin heste hjemme hos sig selv, så kan man vælge at opstalde den på en hestepension. Man kan også opstalde den på grund af pensionens gode ridefaciliteter.
Hestemishandling

Hestemishandling

Hvad gør man hvis man har mistanke om hestemishandling? Læs mere i artiklen herunder og hvad man kan gøre hvis man har mistanke om at nogle heste bliver misligeholdt.
Hestefoder

Hestefoder

Hvis man selv står for at købe foder til sin hest, er det vigtigt at man ved noget om hestefoder. Man kan få meget forskelligt foder til heste, så det kan være svært at vide hvad man skal købe.
Heste

Heste

Rigtig mange mennesker beskæftiger sig til dagligt med heste på mange forskellige måder. I denne artikel gennemgås nogle af de vigtigste områder, samt hestens historie.
Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "heste-og-andre-dyr.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor heste, hunde, katte, fugle, fisk og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
heste-og-andre-dyr.dk