Hestevognsferie

Hestevognsferie
Stress af og nyd landskabet med 4-5 km i timen. Hurtigere får det ikke, når man kører i hestevogn. Her kan du læse mere om hvordan en hestevognsferie forløber, og hvad man kan forvente.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT

Hestevognsferie
Det er afstressende og ren familiehygge at tage på hestevognsferie. Hestevognen kører med 4-5 km i timen, så der er masser af tid til at studere landskabet. Ferierne varer typisk cirka en uges tid. Det er tilrettelagt således at man kører mellem faste lejrpladser, hvor der er mulighed for at hesten kan spændes fra og få lidt hvile.
Det er ikke nødvendigt med forudgående kendskab til heste eller hestevognskørsel for den sags skyld. Hestene er stille og rolige og nemme at have med at gøre. Man står selv for at strigle hestene før og efter kørsel. Der kan være ca 5 personer i hver vogn, og der er som regel krav om at der skal være et vist antal voksne i hver vogn, ligesom det som regel heller ikke er tilladt at lade tømmen hænge.

Hvor ligger stederne?
De steder, der har mulighed for at tilbyde en ferie i hestevogn, er typisk steder med en smuk natur og stille veje og stier, man kan køre på.
Der er f.eks steder i:
* I Søhøjlandet lige uden for Silkeborg
* I Vestjylland, hvor man kan køre til Hjerl Hede
* I Nordjylland langs Limfjorden
* På Samsø
* På Sydfyn ved Gudme

Kontakt
Tak fordi du besøger "heste-og-andre-dyr.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor heste, hunde, katte, fugle, fisk og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
heste-og-andre-dyr.dk