Hestsko eller ej

Hestsko eller ej

Mange hestejere spørger sig selv om det er nødvendigt med hestesko eller ej. Man skal her tænke på hvor hårdt et underlag man udsætter hesten for dagligt, både ved ridt og på stald.Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT

Hestesko eller ej kan diskuteres meget frem og tilbage, men det vigtigste i denne her sammenhæng er om hesten lider ved ikke ta have sko på. Tag f.eks. en snak med din smed der i forvejen beskærer din hests hove, og ham synes din heste skal have hestesko eller ej.

Hestesko findes i mange varianter og priser og ind imellem skal man have dem af for at kunne beskærer hoven. Derfor bør en hestesko tilses ca. Hve 6-8 uge afhængigt af hvor meget din hest er ude og røre sig. 

Hestesko er en en behjælpelig ting hvis din hest er helt eller går dårligt på sine ben. Formning af skoen kan nemlig bevirke hvordan din hest træder ned på hoven. Hestesko eller ej, man skal altid sørge for gøre hvad der er bedst for ens hest og dens behov.

Kontakt
Tak fordi du besøger "heste-og-andre-dyr.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor heste, hunde, katte, fugle, fisk og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
heste-og-andre-dyr.dk