Hvalpe træning

Hvalpe træning

Den første hvalpe trræning starter allerede hos sælgeren. Når man får hvalpen helt hjem er det så tid til den mere seriøse træning. At træne en hvalp skal være sjovt og ikke være forbundet med noget som hvalpen ikke bryder sig om.Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT

De to første ting der er gode at lære en hvalpe er dens navn samt at gøre den renlig. Navnet skal helst være let og kalde og meget gerne et enstavelses navn. Træn hvalpen ved at sige dens navn og derefter give den en godbid, derved lærer hvalpen også at der er noget rart forbundet med dens navn. 

Husk endelig små godbider når hvalpen skal trænes da træningen ofte tager mange dage og timer og godbiderne kan blive mange. 

Med hensyn til at gøre hvalpen renlig, så er det en god ide at starte ud med at lægge aviser rundt på gulvet hvor hvalpen befinder sig. Det er let at rengøre og hvalpen forbinder aviserne med at det er ok at gøre det der. Man kan så efter noget tid flytte aviserne tættere og tættere på døren og tilsidst lokke hvalpen til at helst ville ud, når den skal på toilettet. Når hvalpen endelig gør det udenfor, hvad enten det er som træning eller bare en gårtur, så er det meget vigtig at rose den, så den ved at det den gør er rigtigt.

Lignende Artikler
11  facts om hunde

11 facts om hunde

Hunde er kendt for mange ting, og vi forbinder dem ofte med at være menneskets bedste ven. Men hvorfor er det lige at hunde er så specielle? Læs med her og lær 11 nye facts om menneskets bedste ven.
Newfoundlænder (NewFen)

Newfoundlænder (NewFen)

Newfoundlænder er en stor hund, den er oftest sort - men kan også findes i brun. Hunden er meget mild, og rolig.
Hvid Schweizisk Hyrdehund (Hvid Schæfer)

Hvid Schweizisk Hyrdehund (Hvid Schæfer)

En Hvid Schweizisk Hyrdehund er en utrolig trofast, arbejdsvillig og intelligent hund. Den er super som familiehund, og er god at have omkring børn.
Hundeforsikring - forsikring til din hund

Hundeforsikring - forsikring til din hund

Når du har en hund, så skal du have en lovpligtig ansvarsforsikring. Du kan også supplere med yderligere hundeforsikring der dækker flere ting.
Børn og hunde

Børn og hunde

Hvis man har både børn og hunde, er det vigtig at forholdet mellem dem er godt. Barnet skal lære at respektere hunden og derved få en god ven.

Hunde i bilen

Hunde i bilen

Mange hundejere kendet det at have hunde i bilen. Men hvad enten det er en kort eller længere tur skal man huske at varetage hundens behov.

Førerhunde

Førerhunde

At have en førerhund er en virkelig god ting når man er blind eller svagtseende. Hunden både fører dig rundt men bliver også din bedste ven.

Den irske ulvehund

Den irske ulvehund

Den irske ulvehund er en særpræget race. Denne hunderace er meget stor og grov i det mere har det blideste og godmodigste væsen. Så her kan man ikke tale om at bedømme hunden på hårerne.

Hunde alene hjemme

Hunde alene hjemme

Hunde er generelt ikke glade for at være alene hjemme. Men kan kan gøre en masse ting for at gøre det lettere for dem. Hunde alene hjemme har desværre ofte tendens til at ødelægge ting eller gå og hyle højt. Læs i denne artikel hvordan du kan afværge en del af dette.

Verdens mindste hunderace chihuahuaen

Verdens mindste hunderace chihuahuaen

Chihuahuaen er som sagt verdens mindste hunderace. Den bliver ikke højere end 15-23 cm og har en vægt på ca. 1-3 kg. Chihuahuaen stammer fra Mexico, og selve navnet kommer fra den størte provins i Mexico.

Cocker Spaniel

Cocker Spaniel

Racen Cocker Spaniel er er en gammel race der går helt tilbage til 1100 tallet. De var især brugt til jagt på skovstepper, som oversat til engelsk hedder wood-cock. Det er derfra den har sit navn Cocker Spaniel. I dag er de mere brugt som selskabshunde.

Hundefoder

Hundefoder

Får din hund det rigtige hundefoder? Der findes rigtig mange mærker og kvaliteter af hundefoder og det kan være en ren jungle af finde rundt i.

Hundetøj

Hundetøj

Mange hundeejere finder det sjovt og sødt at købe tøj og små dragter til deres hunde. Der findes et væld af disse dyreatikler rundt hos både dyrehandlere og dyreforretninger. Hundetøj er især populært hos små hunde, man skal bare være opmærksom på at det ikke på nogen måde er til gene for hunden.

Allergivenlige hunderacer

Allergivenlige hunderacer

Allergi kan ramme os alle. Det er især trist for dyreelsker der kan lide hunde. Man er nødt til at take op til overvejelse hvad man gør og hvor svær allergien er. Men fortvivl ikke for der findes faktisk allergivenlige hunderacer.

Agility

Agility

Mange hundejere træner agility med deres firbenede venner. Man kan endda selv bygge en agilitybane derhjemme hvis man har en have med god plads.

Kamphunde og muskelhunde  i Danmark

Kamphunde og muskelhunde i Danmark

Rigtig mange mennesker holder hund i Danmark.  Men det er de store hunderacer såsom:  Bull Terrier, Pit Bull, Staffordshire Bull Terrier og Amerikansk Staffordshire Terrier, der anses for at være muskelhunde eller kamphunde. Igennem årerne er kamphunde blevet mere og mere udbredt i Danmark. 

Hundenavne

Hundenavne

Når man får en hvalp kan det være svært at finde et navn til den. Der findes rigitg mange hundenavne som er rigtig søde og kære. Der findes hundenavne der både passer til hanhunde og hunhunde og enkelte kan dog passe til begge køn.
Hunde fra udlandet

Hunde fra udlandet

Der findes mange hjemløse hunde i udlandet, især Spanien har mange af disse hunde løbende frit omkring. Folk der overvejer en adoptere en hund fra udlandet kan kontakte et af de mange hundeinternater der tager disse hunde til sig og prøver at finde et hjem til dem hjemme i Danmark.
Bag selv dine hundekiks

Bag selv dine hundekiks

Hjemmelavede hundekiks eller godbider er altid en favorit hos din hund, de er både sunde og lækre.  De kan dog ikke holde sig så længe som de købte og skal opbevares i en tætsluttende dåse. Men man ved hvad der er i og kan derfor tilpasse opskrifter efter hvad hunden kan lide.
Når hvalpen skal hjemmefra

Når hvalpen skal hjemmefra

Der er mange ting at tage hensyn til når hvalpen skal hjemmefra. Den lille nye hvalp skal helst have noget med der gør den tryg så den bedre kan klare de store omvæltninger der vil komme for den. Her er nogle gode råd til hvordan du kan hjælpe din hvalp på vej.

Salg af hunde

Salg af hunde

Her kan man få information om køb og salg af hunde. At anskaffe sig en hund, er noget der kræver en del overvejelser. Man er nødt til at finde ud af om en hund passer ind i hverdagen inden man køber hunden, ofr den lever en 12-15 år.
Racehunde

Racehunde

Om racehunde er bedre en "gadekryds" tages der ikke stilling til i denne artikel. Til gengæld kan man her læse om nogen af fordelene ved at vælge en racehund.
Jagthunde

Jagthunde

Man opdeler jagthunde efter deres "kundskaber". Det er nemlig ikke alle jagthunde, der er lige egnede til alle former for jagt. De er i høj grad specialiserede til at kunne bestemte ting
Hundesygdomme

Hundesygdomme

Hunde bliver som regel sjældent syge, men det sker alligevel en gang imellem. Nogle af sygdommene kan forebygges, men ikke alle. Derfor er det vigtigt at kende til de mest almindelige og så gøre god brug af sin dyrlæge
Hundeklubber

Hundeklubber

Der findes mange hundeklubber rundt omkring i landet. En stor del af dem, er klubber for racehunde, men der findes også en del, der er klubber for specielle gøremål med hunde. f.eks. jagthundeklubber
Hundeinternater

Hundeinternater

Der er forholdsvis mange hundeinternater i Danmark, så der skulle være en chance for at finde et i nærheden af hvor man bor, næsten uanset hvor man bor henne i landet.

Hundebilleder

Hundebilleder

Mange mennnesker elsker hunde. Nogle endda så meget at de samler på hundebilleder. Men hvad er det lige der gør at billedet er værd at samle på? Skal der bare være en hund på, eller er der andre kriterier?
Hunde navne

Hunde navne

Når man skal til at anskaffe sig en hund, så skal den også have det rigtige navn, men hvad skal det nu lige være? Hvis man savner inspiration, kan man søge på nettet med "hunde navne"
Hunde kennel

Hunde kennel

Hvis man gerne vil have en hund, så er det nærliggende at finde en hundekennel, hvor de avler den race, man er interesseret i. Det kan man blandt andet gøre på nettet ved at søge på "hunde kennel"
Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "heste-og-andre-dyr.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor heste, hunde, katte, fugle, fisk og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
heste-og-andre-dyr.dk