Kaninbur

Kaninbur
Inden man køber en kanin skal man have et kaninbur. Man kan købe et færdiglavet eller man kan lave det selv. Det vigtigste er at kaninen har den plads og de ting den har brug for, samt at buret er nemt at gøre rent.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT

Kaninbur
Når man endelig har bestemt sig for at købe en kanin eller man endelige har fået lov til at få en kanin kan det næsten ikke gå hurtigt nok med at få den hjem. Man bør dog gøre sig den ulejlighed at sørge for at den kommende "Ninus" får et ordentligt kaninbur til sit nye hjem.

Burets størrelse
Nogle steder har man kaniner i gamle hestebokse og disse kaniner har god plads til at boltre sig. Nu er det de færreste, der har så meget plads, så her er kaninen nødt til at tage til takke med et bur. Et kaninbur kan ikke blive for stort! Minimumsstørrelsen er afhængig af kaninracen. En dværgrace bør have mindst 0,75 kvadratmeter og de store racer 1.5 kvadratmeter. Hvis kaninen skal have unger bør buret være større!

Burets placering
Kaninen har bedst af at buret står udenfor, men så kan man ikke tage kaninen indenfor om vinteren, da den risikerer at få lungebetændelse, når den kommer ud i kulden igen. Så er det bedre at den har et vinter logi indendørs. Buret må ikke stå i direkte sol, da kaninen så får det for varmt. Det må heller ikke stå sådan at kaninen kan få træk og blive syg.

Burets indretning
Foderskål og vandskål skal være let at komme til, og buret skal være nemt at gøre rent. Man kan eventuelt sætte en kattebakke ind, som kaninen kan bruge til afføring. En sovehule vil som regel også blive værdsat af kaninen.

Lignende Artikler
Kaninunger - salgsklare

Kaninunger - salgsklare

Denne artikel er den syvende og sidste i en serie om kaninunger. Vi følger kaninerne fra parringen til ungerne er store nok til at blive solgt.
Nu er kaninerne 8 uger gamle og klar til at blive solgt

Kaninunger - Kønsbestemmelse

Kaninunger - Kønsbestemmelse

Denne artikel er den sjette i en serie om kaninunger. Vi følger kaninerne fra parringen til ungerne er store nok til at blive solgt.
Denne artikel handler om kønsbestemmelse af ungerne.

Kaninunger - Flytning til et større bur

Kaninunger - Flytning til et større bur

Denne artikel er den femte i en serie om kaninunger. Vi følger kaninerne fra parringen til ungerne er store nok til at blive solgt.
Denne artikel handler om ungernes flytning til et større bur.

Kaninunger - Ud af reden

Kaninunger - Ud af reden

Denne artikel er den fjerde i en serie om kaninunger. Vi følger kaninerne fra parringen til ungerne er store nok til at blive solgt.
I denne artikel forlader ungerne reden og smager "på verden".

Kaninunger - Den første tid

Kaninunger - Den første tid

Denne artikel er den tredje i en serie om kaninunger. Vi følger kaninerne fra parringen til ungerne er store nok til at blive solgt.
Denne artikel handler om ungernes første tid i reden til de får øjne.

Kaninunger - fødsel

Kaninunger - fødsel

Denne artikel er den anden i en serie om kaninunger. Vi følger kaninerne fra parringen til ungerne er store nok til at blive solgt.
Denne artikel handler om fødslen og ungernes første dage.

Kaninunger - parring

Kaninunger - parring

Denne artikel er den første i en serie om kaninunger. Vi følger kaninerne fra parringen til ungerne er store nok til at blive solgt.
Denne artikel handler om hvilke forberedelser skal der til for at en kanin kan få unger.

Kanin

Kanin

En kanin er et sødt og blødt kæledyr. Her kan man læse om hvad man skal anskaffe sig inden man køber kaninen, og hvordan den skal passes, samt hvordan kaninen gøres tam.
Dværgkaniner

Dværgkaniner

Børn kan have stor glæde af dværgkaniner. Hvis man køber kaninen som unge er den nem at vænne til at blive løftet og kælet med. Man kan sågar lære den at gå i snor, og gå til kaninhop med den!
Kaniner

Kaniner

Et af de mest populære kæledyr er kaniner. De er søde og bløde, og så er de nemme at passe. Desuden er det nemt at få dem til at yngle, så hele familien kan have glæde af dem.

Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "heste-og-andre-dyr.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor heste, hunde, katte, fugle, fisk og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
heste-og-andre-dyr.dk