Kaninunger - Ud af reden

Kaninunger - Ud af reden

Denne artikel er den fjerde i en serie om kaninunger. Vi følger kaninerne fra parringen til ungerne er store nok til at blive solgt.
I denne artikel forlader ungerne reden og smager "på verden".Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT

Kaninunger - Ud af reden

Når ungerne har fået øjne begynder de at bevæge sig udenfor reden. De sover dog stadig meget sammen med de andre i reden og det er derfor vigtigt at man ikke fjerner reden ved udmugning. I denne periode kan man nøjes med at fjerne møget fra buret og fylde op med rent halm.
Når ungerne er begyndt at forlade reden, så begynder de også at smage på foderet. Derfor er det en rigtig god idé at give et varieret udvalg af grøntfoder, så de kan smage forskellige ting.


Her er 4 unger og moderen- Godt 2 uger gamle

Hvis man har et græsningsbur kan man sætte kaninerne ud på græs. Man skal huske at der skal være skygge i buret og ved udsigt til regn skal man sikre sig at kaninerne kan komme i læ. På billedet herover er ungerne kommet på græs i skyggen og de nyder det. De hopper rundt og nipper lidt til græsset, men de vil stadig også gerne have mælk hos moderen. På billedet kan man se en unge, der er på vej ind under moderen, for at vende sig om på ryggen og drikke mælk. Moderen har dog mere travlt mere travlt med at spise græs, så hun hopper væk lige efter at billedet er taget. 
Det græsningsbur man kan se på billedet er ikke ret stort, så det skal flyttes ofte for at der hele tiden er noget at spise.

 

 

 

Andre artikler i serien om kaninunger

Parring
Fødsel
Den første tid
Flytning til et større bur
Kønsbestemmelse
Salgsklare

Lignende Artikler
Kaninunger - salgsklare

Kaninunger - salgsklare

Denne artikel er den syvende og sidste i en serie om kaninunger. Vi følger kaninerne fra parringen til ungerne er store nok til at blive solgt.
Nu er kaninerne 8 uger gamle og klar til at blive solgt

Kaninunger - Kønsbestemmelse

Kaninunger - Kønsbestemmelse

Denne artikel er den sjette i en serie om kaninunger. Vi følger kaninerne fra parringen til ungerne er store nok til at blive solgt.
Denne artikel handler om kønsbestemmelse af ungerne.

Kaninunger - Flytning til et større bur

Kaninunger - Flytning til et større bur

Denne artikel er den femte i en serie om kaninunger. Vi følger kaninerne fra parringen til ungerne er store nok til at blive solgt.
Denne artikel handler om ungernes flytning til et større bur.

Kaninunger - Den første tid

Kaninunger - Den første tid

Denne artikel er den tredje i en serie om kaninunger. Vi følger kaninerne fra parringen til ungerne er store nok til at blive solgt.
Denne artikel handler om ungernes første tid i reden til de får øjne.

Kaninunger - fødsel

Kaninunger - fødsel

Denne artikel er den anden i en serie om kaninunger. Vi følger kaninerne fra parringen til ungerne er store nok til at blive solgt.
Denne artikel handler om fødslen og ungernes første dage.

Kaninunger - parring

Kaninunger - parring

Denne artikel er den første i en serie om kaninunger. Vi følger kaninerne fra parringen til ungerne er store nok til at blive solgt.
Denne artikel handler om hvilke forberedelser skal der til for at en kanin kan få unger.

Kaninbur

Kaninbur

Inden man køber en kanin skal man have et kaninbur. Man kan købe et færdiglavet eller man kan lave det selv. Det vigtigste er at kaninen har den plads og de ting den har brug for, samt at buret er nemt at gøre rent.
Kanin

Kanin

En kanin er et sødt og blødt kæledyr. Her kan man læse om hvad man skal anskaffe sig inden man køber kaninen, og hvordan den skal passes, samt hvordan kaninen gøres tam.
Dværgkaniner

Dværgkaniner

Børn kan have stor glæde af dværgkaniner. Hvis man køber kaninen som unge er den nem at vænne til at blive løftet og kælet med. Man kan sågar lære den at gå i snor, og gå til kaninhop med den!
Kaniner

Kaniner

Et af de mest populære kæledyr er kaniner. De er søde og bløde, og så er de nemme at passe. Desuden er det nemt at få dem til at yngle, så hele familien kan have glæde af dem.

Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "heste-og-andre-dyr.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor heste, hunde, katte, fugle, fisk og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
heste-og-andre-dyr.dk