Kattepension

Kattepension
Hvis man ikke kan have katten med på ferie, så er en kattepension måske løsningen. Her bliver katten passet, og der er som regel mulighed for at den kan have sine egne ting med. Så kan man tage på ferie med god samvittighed.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT

Kattepension
Det er sjældent at man kan have sin kat med på ferie. Nogle gange kan familie eller venner måske træde til og hjælpe, men tit skal de også på ferie, og så er gode råd dyre. Løsningnen kan være at få katten i en kattepension
Vær opmærksom på om der skal betales gebyr, hvis man afbestiller igen. Nogle steder er det tilfældet, hvis der afbestilles indenfor en uge.

Hvad katten skal have med
Katten skal have sine vaccinationspapirer i orden. Det vil sige at den skal være vaccineret indenfor det seneste år. Det kan også være en god ide at give katten en forebyggende behandling imod lopper, da man ellers risikerer at få lopper med hjem. de kan være svære at undgår, når der er mange katte samlet, også selvom de ikke går sammen. Desuden kan man medbringe legeting og en sovehule.

Katten i pensionen
Som regel er kattene i bure, eventuelt med tilhørende løbegårde. Nogle steder ligger løbegårdene et andet sted, men katten kommer kun alene derud, medmindre at andet er aftalt. Burene er som regel indrettede med en soveplads på en form for hylde eller hule. Desuden er de ofte forsynede med stammer, som katten kan klatre på, og naturligvis en kattebakke.

Lignende Artikler
Hvorfor spinder en kat?

Hvorfor spinder en kat?

Alle med huskatte kender den beroligende lyd af katten som spinder, men hvorfor spinder katten egentlig og hvor kommer det fra?
11 facts om din kats fysik

11 facts om din kats fysik

Katten er en af de mest udbredte kæledyr som mennesket har taget til sig, og der findes rigtig mange sjove og interessante facts om vores kære små venner. Du kan læse 11 udvalgte, som vi har samlet her. 
Med racekatteklubber på katteudstilling

Med racekatteklubber på katteudstilling

Har man en racekat kunne det være en spændende ide at gå på katteudstilling med den. For at kunne udstille sin kat, er det en god ide ta være medlem af en klub. Klubben kan hjælpe dig med hvor og hvornår der er katteudstillinger og hvilke racer der er repræsenteret.

Katteracen Sphynx

Katteracen Sphynx

Katteracen Sphynx er en hårlød katterace. Katten er ikke helt hårløs, men kroppen er dækket af små fine dun, der holder katten varm. Denne fine katterace er kun omtrent 100 år gammel og stammer fra Canada.

Store katte

Store katte

De store katte, der tilhører slægten Panthera er løven, tigeren, leoparden og jaguaren. Desuden indeholder slægten en underslægt Uncia, som indeholder sneleoparden. Her kan du læse mere om de forskellige store kattedyr.
Racekat

Racekat

Hvis man gerne vil have en kat, der ser speciel ud, eller som har særlige træk, såsom lang pels, så kan man vælge en racekat. Her kan man læse om hvor man kan købe den
Racekatte

Racekatte

Der findes mange forskellige racekatte. De forskellige racer er inddelt i 4 kategorier: perser, semilanghår, korthår og orientalske. Her følger en kort beskrivelse af de forskellige typer.
Norsk skovkat

Norsk skovkat

En norsk skovkat er en katterace, der som navnet antyder har sin oprindelse i Norge. Racen har været anerkendt siden 1976. Skovkaten er modig og frygtløs, og det er en af de eneste katteracer, der ikke er bange for vand.
Kattens Værn

Kattens Værn

Foreningen Kattens Værn har hovedsæde på Frederiksberg i København. Foreningen blev oprindeligt dannet for at tage sig af herreløse katte, og i dag er der internater spredt over hele landet.
Kattekillinger

Kattekillinger

Et kuld kattekillinger er bedårende, men inden man anskaffer sig en killing, skal man gøre op med sig selv hvad man forventer af katten. Måske er det en racekat man er på udkig efter eller måske en staldkat
Kattehjem

Kattehjem

Hvis man gerne vil have en kat eller en killing, så er det en god ide at henvende sig til et kattehjem. Her modtages katte og killinger, som ikke har noget hjem. Det største er Inges kattehjem.

Katte billeder

Katte billeder

Hvis man gerne vil finde billeder af katte på Internettet, eller man er interesseret i at lægge sine egne billeder op, så læs her hvordan du skal søge. Find de rigtige steder ved at søge på "katte billeder"
Kat

Kat

At katten er sin egen herre, er man slet ikke i tvivl om når man har kat. Den har sin helt egen mening om tingene, men langt de fleste katte lærer dog hurtigt at bruge kattebakken og kattelemmen.
Katte

Katte

Gennem historien har katte betydet meget for mennesker og den dag i dag er de også vellidte kæledyr. Katten har ry for at være sin egen herre og det er netop det der gør den elsket og hadet.
Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "heste-og-andre-dyr.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor heste, hunde, katte, fugle, fisk og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
heste-og-andre-dyr.dk