Opstaldning

Opstaldning
Hvis man ikke har plads til en hest derhjemme, er det nødvendigt med opstaldning af hesten hos andre. Det er vigtigt at huske på at der nogle regler for heste, der går ude hele året.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT

Opstaldning af heste er en tillidssag!
Når man skal have opstaldet sin hest på en rideskole, eller på en gård, er det vigtigt at man kan stole på at de holder øje med hesten. Man skal således sikre sig at de har mulighed for at kontakte ejeren af hesten, hvis hesten viser tegn på sygdom, eller hvis der er tvivl om foderet eller lignende.
Det er ikke alle steder, hvor der er mulighed for at hesten kan komme ud. Det bør dog tilstræbes at der i det mindste er en luftefold, hvor hesten kan få løsnet sin muskulatur og komme af med evt. indestængt energi. Om sommeren bør hesten også have adgang til en græsfold, da græs er hestens naturlige foder.
Hvad hører med i en opstaldning?
Ved opstaldning menes i dette tilfælde, det sted hesten står. Det vil sige at opstaldning også kan være en fold, hvor hestene har adgang til et læskur. Her skal man sørge for at sætte sig ind i reglerne omkring hestehold, så man er sikker på at hesten passes korrekt i vinterperioden.
Som regel følger der dog en staldplads med. Her bør man foretrække en boks, som er så rummelig at hesten kan vende sig uden besvær. Et spiltov bør kun benyttes i kortere perioder, og kun når hesten bruger det meste af sin tid i folden.

Kontakt
Tak fordi du besøger "heste-og-andre-dyr.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor heste, hunde, katte, fugle, fisk og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
heste-og-andre-dyr.dk