Undulater

Undulater

Undulater er en meget kendt fugl herhjemme. Vil hoder undulaten som kæledyr og den kan blive meget tam og hengiven. De findes i mange forskellige farver og deres fjerdragt er flot.Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT

Køber man en undulat unge er den nemmere at gøre tam, end hvis du anskaffer dig en voksen fugl. Men det kræver selvfølgelig at undulaten er helt tryg ved dig. Når man skal gøre sin undulat tam er det en god ide at starte med at vende den til dine hænder. Hvis den er meget håndsky, kan du starte med at tage hånden ind i buret uden at røre fuglen. Dette kan du gøre et par gange om dagen, indtil fuglen ikke bliver skræmt af dig.

Det er også en rigtig god ide at snakke til sin undulat, så den lærer din stemme at kende. Lader du din undulat flyve ude, kan den godt være svær at indfange hvis den ikke er gjort tam. Men jo mere du træner med den jo nemmere bliver det at kalde den til sig.

Som undulat ejer kan du få nolge hyggelige og sjove stunder sammen med din fugl. Undulaten er en klog fugl der kan finde på sjove ting og er den rigtig tam kan du få den til at sidde på din ene skulder når du går rundt.

Lignende Artikler
Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "heste-og-andre-dyr.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor heste, hunde, katte, fugle, fisk og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
heste-og-andre-dyr.dk