Verdens mindste hest Falabellaen

Verdens mindste hest Falabellaen

Verdens mindste hest Falabellaen stammer fra Argentina og bliver helt ned til 35-40 cm høj og maks højden er 86 cm. Denne søde lille hesterace kaldes en miniaturehest og ikke en pony som man kunne tro. Da den er så lille er den meget ideel til kæledyr.Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT

Verdens mindste hest Falabellaen er især kendt i USA hvor den bliver holdt som kæledyr. Falabella racen er dog meget sjælden, og dyr at anskaffe sig. Udover kæledyr bliver den også brugt som køre og trækhest, ja endog førehest istedet for hunde. Verdens mindste hest Falabellaen har et venligt, blidt men også modigt temparament, den er derfor rigtig god til ovenstående brug . Verdens mindste hest Falabellaen er kendt for at kunne have alle farver og bliver foet ældre end normale hesteracer. Denne lille hest kan nemlig blive helt op til 30-40 år. Som sagt stammer verdens mindste hest Falabellaen fra Argentina, der går en historie med at Falabellaen er opkaldt efter en familie ved samme navn. Familien Falabella opdrættede denne verdens mindste hesterace på deres ranch. Da racen nu er så sjælden er den også meget dyr. Det er også kun 100% racerene Falabellaer der bliver fremavlet og registreret. Verdens mindste hest Falabellaen er en varmblodsrace og nogle mener at den sagtens kan ligne en lille araber pga. dens ædle hoved og elegante men spinkle krop.

Kontakt
Tak fordi du besøger "heste-og-andre-dyr.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor heste, hunde, katte, fugle, fisk og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
heste-og-andre-dyr.dk