Dansk varmblod

Dansk varmblod

Dansk varmblod er ikke en hesterace i sig selv. Dansk varmblod er fremavlet af flere forskellige racer rideheste. Her har man prøvet at få den bedste ridehest frem og derved blandet racerne på tværs.Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT

Racen stammer som af navet bekendt fra Danmark, men er nu udbredt i resten af verden. Det er en let type ridehest som bliver mellem 165 til 170 cm i stangmål. Den er varmblodet og dens temeperament er kendt for at være intelligent, samarbejdsvillig, klog, omgængelig samt årvågen. Farven på en Dansk varmblod kan afveksle meget og den kan stort set have alle farver. Som ridehest egner den sig rigtig godt til dressur, military samt springning.

Dansk varmblod har igennem årerne udviklet sig rigtig meget og man arbejder stadig på at fremavle den bedste ridehest overhovedet. Man bruger den f.eks. til EM, VM samt OL. Disse heste har kvalificeret sig rigtig godt og deltager nu ved mange af diplinerne ved konkurrenceridning. Man bruger den f.eks. til EM, VM samt OL.

Kontakt
Tak fordi du besøger "heste-og-andre-dyr.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor heste, hunde, katte, fugle, fisk og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
heste-og-andre-dyr.dk