Fugle

Fugle
Nogle dyr der fascinerer os er fugle, hvadenten det er eksotiske eller "bare" dem på foderbrættet og haven. De kan være meget undseelige eller have en farvestrålende fjerdragt, og så findes de i mange størrelser.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT

Fugle på foderbrættet
Det er især om vinteren vi tænker at fodre fuglene i haven, da det på dette tidspunkt er knap med føde, men det er vigtigt at fodre hele året og især i ynglesæsonen om foråret. Hvis man fodrer både med nødder og fedtkugler vil man kunne forvente besøg af de fleste slags fugle. Fedtkuglerne kan man evt. selv lave med palmin og fuglefrø: Solsikkefrø og havregryn, samt evt. rosiner og hørfrø

Stuefugle
De fleste stuefugle kommer fra de tropiske eller subtropiske egne. Ofte holder vi dem på grund af deres smukke fjerdragt eller på grund af deres sang. Nogle papegøjearter kan sågar lære at efterligne det vi siger, og på den måde "lære at tale".
Hvis man vil holde stuefugle er det vigtigt at sætte sig ind i hvad fuglenes behov er, idet nogle arter har behov for at kunne flyve dagligt og derfor ikke vil trives i et lille bur. Holder man flere kan man også forsøge sig med opdræt. Nogle stuefugle er nemme at få til at yngle, imens andre kræver mere specielle forhold, som f.eks. en speciel temperatur og luftfugtighed for at æggene klækkes.

Kontakt
Tak fordi du besøger "heste-og-andre-dyr.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor heste, hunde, katte, fugle, fisk og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
heste-og-andre-dyr.dk