Heste salg

Heste salg
Både for købers og for sælgers skyld er en kontrakt meget vigtig ved heste salg.. På den måde kan begge parter sikre sig at forudsætningerne omkring salget er i orden.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT

Heste salg
Når man skal sælge sin hest er det vigtigt at man laver en kontrakt mellem køber og sælger. Dette gælder også selvom det er en skovturshest eller en selskabspony der er tale om. I kontrakten skriver man de aftaler man laver vedrørende betaling og evt. transport af hesten. Hvis hesten er registreret skal man også huske at få indsendt hestens papirer, så den nye ejer kommer til at stå på papirerne. Vær desuden opmærksom på at alle hestens papirer skal følge hesten. Så det vil sige at køber skal have vaccinationskort og et evt. hestepas med i købet. Desuden er det vigtigt at der står både købers og sælgers navn, adresse og telefonnummer, således at begge parter har mulighed for at kontakte hinanden efter købet.

Heste med fejl og unoder
Hvis man som sælger har kendskab til at hesten har nogle unoder eller eksteriørmæssige fejl, skal man oplyse det til sælger. Ellers risikerer man i værste fald at handlen skal gå tilbage, hvis sælger kan bevise at hesten havde fejlen, da den blev købt. Heste salg er en tillidssag og som sælger bør man ikke forsøge at snyde køberen til at købe et dyr, som vedkommende ikke får glæde af, for det er altid hesten det går ud over i sidste ende!

Kontakt
Tak fordi du besøger "heste-og-andre-dyr.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor heste, hunde, katte, fugle, fisk og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
heste-og-andre-dyr.dk