Hestefoder

Hestefoder
Hvis man selv står for at købe foder til sin hest, er det vigtigt at man ved noget om hestefoder. Man kan få meget forskelligt foder til heste, så det kan være svært at vide hvad man skal købe.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT

Hestefoder
Ved fodring af heste, gælder det om at gøre det så simpelt som muligt. Men det er heller ikke altid lige nemt. Der findes et utal af forskellige slags hestefoder på markedet, og hvad skal man så vælge? De lover alle sammen at deres foder er det beste til hesten.
Det er svært at give et entydigt svar på, men i første omgang må man se på hvor meget hesten bruges. Det er de færreste heste, der trænes hårdt hver dag. Det er kun hvis der trænes intenst til konkurrencer på højere plan. For de fleste heste kan man nøjes med at give lidt mere foder, fremfor specielle præstationsblandinger
Hvis man har en hest, der lider af støvallergi er det vigtigt at foderet ikke støver. Man kan også få foder, der er skulle mindske generne for hesten. Man kan prøve dette foder, og se om det har en effekt.
Ellers kan en ganske almindelig foderblanding oftest være fin nok. Man kan også fodre med korn eventuelt som en blanding af havre og byg, her skal man blot sikre sig at hesten får de vitaminer og mineraler den har brug for. Dette kan sikres ved at give god kvalitetshø eller ved at købe en vitamin- og mineralblanding, der opfylder hestens behov.

Lignende Artikler
Hesteforsikring

Hesteforsikring

H vis man er hesteejer er det næsten et must med en hesteforsikring. Næsten alle forsikringsselskaber i Danmark tilbyder hesteforsikringer i mere eller mindre omfang.

Hestehvisker

Hestehvisker

At være hestehvisker er en måde at forstå sin hest på. Man kommunikerer med hesten på en helt ny og anderledes måde end man er vant til og går ind på hestens præmisser.

Heste og kræmmermarked

Heste og kræmmermarked

Rundt om i Danmark bliver der holdt mange heste og kræmmermarkeder i løbet af året. Markederne forløber næsten altid fra sommer til efterår, da dyrene skal kunne stå ude uden at fryse.

Man

Man

Hestens man er de lange hår, der sidder fra hoved til ryg. Man læser ofte at hesten manke blafrer i vinden, men her er det altså manen, der er tale om. Manken er en del af hestens skelet.
Hesteudstyr

Hesteudstyr

Hvis man har fået lov til at få en hest, eller man endelig har fået råd til at købe en, så skal man også have en del hesteudstyr. Desuden skal man naturligvis have hesten opstaldet.
Hestepension

Hestepension

Hvis man ikke har mulighed for at opstalde sin heste hjemme hos sig selv, så kan man vælge at opstalde den på en hestepension. Man kan også opstalde den på grund af pensionens gode ridefaciliteter.
Hestemishandling

Hestemishandling

Hvad gør man hvis man har mistanke om hestemishandling? Læs mere i artiklen herunder og hvad man kan gøre hvis man har mistanke om at nogle heste bliver misligeholdt.
Heste

Heste

Rigtig mange mennesker beskæftiger sig til dagligt med heste på mange forskellige måder. I denne artikel gennemgås nogle af de vigtigste områder, samt hestens historie.
Indlæs flere
Kontakt
Tak fordi du besøger "heste-og-andre-dyr.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor heste, hunde, katte, fugle, fisk og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
heste-og-andre-dyr.dk