Hestetrailer

Hestetrailer
Skal man købe eller skal man leje, når man har brug for en hestetrailer? Det kommer jo selvfølgelig an på om man kun skal bruge den en enkelt gang, men der er flere ting, man skal være opmærksom på.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT

Hestetrailer
Om man skal købe eller leje en hestetrailer kommer an på flere ting. Hvis man selv skal køre med traileren skal man dog være sikker på at bilen kan trække traileren, og om man selv må køre den. Bilen skal kunne trække det som er trailerens totalvægt. Hvis man har et kørekort B, så skal summen af bilens og trailerens totalvægt være under 3500 kg. Det gælder også selvom der kun står en shetlandspony i traileren! Disse to ting er gældende uanset om man har købt eller lejet en hestetrailer. Hvis det vejer over, så kan man erhverve sig et trailerkørekort, hvor man skal op til en køreprøve, men ingen teoriprøve. Desuden skal man være opmærksom på reglerne for transport af dyr over lange afstande.
For at det kan betale sig at købe en trailer, skal man være i besiddelse af en bil der kan/må trække den og så skal man enten selv, eller en i nærmeste omgangskreds have kørekort til at køre traileren. Desuden skal man have et vist behov for at køre med trailer. Hvor meget er op til en selv og ikke mindst pengepunge, for en hestetrailer er forholdsvis dyr også selvom man køber dem brugt.
Hvis hesten skal transporteres over meget store afstande kan det være en fordel at bruge en vognmand, der er specialiseret i at køre med heste. Lad være med at gå på kompromis med sikkerheden!

Kontakt
Tak fordi du besøger "heste-og-andre-dyr.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor heste, hunde, katte, fugle, fisk og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
heste-og-andre-dyr.dk