Hestetransport

Hestetransport
Ved hestetransport er det vigtigt at sikkerheden er i højsæde. Heste er store dyr med mange kræfter og det kan gå rigtigt galt hvis man ikke bruger sin sunde fornuft, når de skal transporteres.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT

Hestetransport
Overalt i verden transporteres heste hver eneste dag, og selv i Danmark bliver hestene ofte kørt fra sted til sted. Uanset om det er fordi hoppen skal til hingst for at blive bedækket, om det er fordi man skal til konkurrence, eller fordi man kører en tur på stranden for at ride, så skal sikkerheden være i højsæde!
Sørg for at give hesten gamascher eller bandager på for at beskytte benene. Nogle heste skal også have "gummi-klokker" på hovene for at beskytte hove og eventuelle sko. Desuden kan det være en fordel at beskytte halen med en bandage. Alt efter vejret gives hesten et dækken på. Vær dog opmærksom på at hvis traileren er åben, så kan det trække på hesten og så er det en god ide at give hesten et tynd dækken på. Husk at alt hvad hesten har på skal passes godt til, så det ikke kan ryge af undervejs.
Der er delte meninger om hvorvidt det er en god ide at sætte et hønet op i traileren ved hestetransport. Nogle mener at det kan give for meget uro, især hvis der er to heste, men omvendt kan man også argumentere for at hesten vil være mere rolig, hvis den kan stå og gumle i lidt hø. Hvis der køres langt, så husk at tilbyde hesten vand undervejs, især hvis det er varmt.

Hestetransport skal være sikker transport!

Kontakt
Tak fordi du besøger "heste-og-andre-dyr.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor heste, hunde, katte, fugle, fisk og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
heste-og-andre-dyr.dk