Hestevogne

Hestevogne
Der findes flere forskellige slags hestevogne. Selvom det ikke er så almindeligt i dag at køre i hestevogn, så findes der stadig en del, der er i brug. Her kan man læse lidt om nogle forskellige typer.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT

Hestevogn
Der er på en eller anden måde noget romantisk over at køre i hestevogn, og det er da også tit i den sammenhæng at hestevogne bruges nu til dags. Før i tiden var hestevognen den eneste form for transport, hvis man skulle flytte større ting, og hesten som trækkraft blev også brugt i landbruget, til at dyrke markerne.

Konfirmation
Der er nogle, der hentes i hestevogne, når de kommer ud fra kirken efter konfirmationen, men det er som oftest nogle, der har en tilknytning til heste på den ene eller den anden måde.

Studenterkørsel
Når de nyudsprungne studenter skal køres rundt på dimissionsdagen, så ser det ekstra flot ud, hvis de kører i hestevogne. Til bryllup
Er der noget mere romantisk end at se brudeparret komme ud af en kirken en sommerdag med sol fra en skyfri himmel, med hestevognen holdende parat til at køre dem videre fra kirken? Nej vel? Hestevogne er meget brugt til brylupper.

Andre
I dyrehaven kan man blive kørt rundt i hestevogne, og der er også andre steder hvor det er muligt. Som noget forholdsvist nyt kan man igen bruge hestevognen som transport, men denne gang er det en populær ferieform. Læs mere om om hestevognsferie ved at klikke her

Kontakt
Tak fordi du besøger "heste-og-andre-dyr.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor heste, hunde, katte, fugle, fisk og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
heste-og-andre-dyr.dk