Hestevognskørsel

Hestevognskørsel
Heste er ikke kun til at ride på. Hestevognskørsel er også populært, blandt andet til bryllupper og som studenterkørsel. Men der findes også konkurrencer for kørsel med heste.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT

Hestevognskørsel til lejligheder
Kørsel med hestevogne har været en almindelig del af gadebilledet for bare hundrede år siden. Nu om dage er det ikke længere så almindeligt at se en hestetrukket vogn, men især i forbindelse med særlige lejligheder bruges det stadig. Når studenterne kører rundt foregår det traditionelt i en hestevogn, selvom det i de senere år også foregår i lastbil og med traktor. Til bryllupper er det også meget brugt at brudeparret kører fra kirken i hestevogn.

Konkurrencer
Der findes også konkurrencer indenfor hestevognskørsel. Der er naturligvis travløb, men det er nok de færreste, der tænker på det, når der tales om kørsel med hestevogne. Så er der væddeløb med ponyspand -både 2- og 4-spand. Men der er også konkurrencer for store heste. For eksempel kan man deltage i maratonkørsel, hvor en længere rute med mindre forhindringer køres igennem. Forhindringerne kan være et vandløb, der skal krydses eller en stejl bakke, alt efter hvilken sværhedsgrad klassen har. Man kan også køre dressurkonkurrencer, hvor det gælder om at vise at man kan styre hestene, lidt á la klassisk dressurridning.

Kontakt
Tak fordi du besøger "heste-og-andre-dyr.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor heste, hunde, katte, fugle, fisk og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
heste-og-andre-dyr.dk