Kørsel

Kørsel

Al omgang med heste kræver omtanke, da det er store dyr vi har med at gøre, men især når det gælder kørsel skal man have nogle forholdsreglerHello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT

Kørsel i trailer
Hvis man skal have sin hest med til stævne eller man er så heldig at man kan holde sommerferie med sin hest, vil det ofte kræve at kørsel med hesten.
I god tid inden man skal afsted skal man sikre sig at den bil man har tænkt sig at køre i også kan (og må) trække traileren. På dette område er der stor usikkerhed på hvorvidt det er trailerens faktiske vægt med hesten i der tæller, eller om det er totalvægten.
Jeg vil undlade at begive mig ind i den diskussion, men blot sige at hvis man regner med totalvægten på traileren, så er det ikke helt galt -dog skal man sikre sig at hestene ikke vejer for meget - især hvis der er to!

Hestens udstyr til kørsel
Når hesten skal transporteres skal den have transportgamacher på for at beskytte benene. Det er vigtigt at de sidder godt, så man ikke risikerer at de ryger ned under transporten. Hvis hestens hale ikke skal have en mørk streg fra bagbommen, eller ligne en høstak, så kan det være en god idé med en halebandage. Desuden kan man give hesten et dækken på alt efter hvordan vejret er.
Hesten skal stå bundet i grimen og kan evt. have adgang til et hønet undervejs, hvis det gør den roligere. Nogle sadler hesten op inden de kører på tur. Dette må generelt frarådes at hensyn til sikkerheden,og under alle omstændigheder bør det kun ske på meget korte ture, og kun hvis hesten er vant til kørsel i trailer!

Kontakt
Tak fordi du besøger "heste-og-andre-dyr.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor heste, hunde, katte, fugle, fisk og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
heste-og-andre-dyr.dk