Strigler

Strigler
Før og efter ridning strigles hesten med strigler. Der findes forskellige typer og mange forskellige prislag. Det vigtigste er at hesten bliver ren og at de er gode at arbejde med.

Hello Fresh måltidskasser - 300 DKK RABAT

Strigler
Det er vigtigt at holde hesten pels ren. Dermed ikke sagt at den aldrig må være beskidt, for det er umuligt at overholde, hvis hesten er ude. Men man bør jævnligt strigle hesten, så pelsen ikke klistrer sammen pga. mudder eller møg fra boksen. Desuden skal man sørge for at man og hale ikke filtrer sammen. Dette er især nødvendigt på ponyer, da disse ofte har kraftigere man og hale.

Forskellige typer af strigler
Strigler er fællesbetegnelse for de børster man bruger til at soignere hesten. De er udformet efter deres brug og det er ikke alle strigler, der er lige velegnede til at bruge alle steder på hesten.
Man bruger en plasticstrigle med stive hår til at fjerne det værste mudder/møg i pelsen. Den skal dog bruges med forsigtighed på områder med tynd hud, såsom hovedet og benene.
Bagefter kan det være nødvendigt at bruge en børste med stive hår til at fjerne yderligere snavn.
En kardæsk er en strigle med bløde hår, som bruges til at fjerne det sidste støv. Man kan få en lille, smal udgave til at bruge i hovedet.
Husk altid at rense hestens hove, for og efter ridning!

Kontakt
Tak fordi du besøger "heste-og-andre-dyr.dk". Vi har den fornøjelse gratis at tilbyde dig en masse artikler indenfor heste, hunde, katte, fugle, fisk og meget mere.

Alt på siden er 100% GRATIS

Med venlig hilsen
heste-og-andre-dyr.dk